Un bărbat a fost imobilizat de polițiști pentru că arunca cu pietre și lemne în trecători, pe Bulevardul Independenței din Ploiești

497

Marți, 13.07.2021, în jurul orei 17.00, în timp ce executa serviciul de patrulare în zona de sud a municipiului, un echipaj din cadrul Poliției Locale Ploiești a observat pe Bulevardul Independenței un bărbat agitat, care arunca cu pietre și bucăți de lemn în direcția persoanelor care tranzitau zona, existând riscul să îi lovească.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea individului în persoana numitului P.V., de 41 ani, care a devenit recalcitrant, cu proferarea de expresii jignitoare la adresa acestora. La fața locului s-a prezentat și echipa de intervenție rapidă din cadrul instituției, care a recurs la imobilizarea bărbatului agresiv.

Deoarece individul prezenta semnele unei persoane cu afecțiuni psihice, polițiștii locali l-au transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde a fost preluat pentru investigații medicale.