Trei dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier în Prahova

464

În dimineața zilei de 08 ianuarie a.c, polițiști din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Valea Calugărească, în baza unor date și informații au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani din comuna Valea Călugărească, în timp ce conducea un autoturism pe DN1B.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

În aceeași zi, în jurul orelor 19:30, polițiști din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Valea Calugărească, au oprit pentru control pe raza comunei Plopu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Mogoșoaia. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat. În cauză s-a deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul posedând permis de conducere cu restricții-suspendat.

În ziua de 08 ianuarie a.c., în jurul orelor 11:45, polițiști din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Cocorăștii Colț, au oprit pentru control pe raza comunei Tinosu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat. În cauză s-a deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.