Teodor Meleșcanu, liderul Forței Naționale: Suntem un partid de centru, nu avem afilieri din niciun fel de parte. Graţiela Gavrilescu a fost aleasă în funcţia de prim-vicepreşedinte.

267

Consiliul Naţional al Partidului Forţa Naţională (PFN) a validat, sâmbătă, numirea în funcţia de preşedinte interimar al formaţiunii a lui Teodor Meleşcanu, preşedintele Senatului, afirmând că PFN este un partid de centru, care are preocuparea de a contribui cu adevărat la revigorarea României, la crearea unei platforme civice şi politice care să asigure progresul.

”Mulțumesc celor care au creat aceasta FORȚĂ precum și celor care s-au alăturat acestui partid! Suntem un partid de centru. Preocuparea noastră este aceea de a contribui cu adevărat la revigorarea României, la crearea unei platforme civice și politice care să asigure progresul social, economic, cultural, moral și spiritual în favoarea românilor. Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale și parlamentare de anul viitor”, a declarat Teodor Meleșcanu.

Liderul Partidului Forța Națională a afirmat că din toate analizele care s-au făcut, rezultă că aproximativ 20% din electorat își dorește un partid național care să promoveze interesele românilor și României în interior și în exterior.

Potrivit acestuia, PFN nu este interesat de crearea unor dispute şi nu doreşte ca dezbinarea din România să continue.

La Consiliul Național, Graţiela Gavrilescu a fost aleasă în funcţia de prim-vicepreşedinte al PFN, iar deputatul Ştefan Băişanu – purtător de cuvânt al partidului