Tensiuni în coaliție PSD – ALDE : Tăriceanu afirmă că sunt unii de la PSD care își fac niște socoteli foarte greșite

409

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat că sunt social-democraţi care își fac niște socoteli greșite fiindcă mizează pe faptul că pentru a nu pierde șefia Senatului, ALDE nu va ieși de la guvernare

„Doamna Dăncilă nu, dar sunt unii de la PSD care își fac niște socoteli foarte greșite. Ei cred că funcția de președinte al Senatului e atât de importantă pentru mine și pentru ALDE încât nu vom ieși de la guvernare. (…)

Dar a se miza că noi vom merge 100% până la finele mandatului în această coaliție, în condițiile în care anumite disfuncționalită vor continua să se manifeste și la nivel central și la nivel local este o apreciere greșită”, a conchis Tăriceanu.

Tăriceanu a afirmat că sunt lideri din teritoriu care sunt nemulţumiţi de colaborarea în coaliţie.

„I-am spus doamnei Dăncilă că o campanie electorală în care vor fi doi candidați din partea celor două partide ale coaliției va aduce alimentarea invariabilă a unor tensiuni la nivel local. Sunt foarte mulți președinți care nu sunt mulțumiți la noi cu colaborarea în coaliție.

Nu i-a deranjat faptul că a pus PSD candidat propriu, ci proastă colaborare la nivel local i-a îndemnat pe unii dintre ei să spună – nu mai trebuie să stăm în continuare în coaliție, trebuie să mergem în opoziție”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.