Tavanul unei secții de poliție din România s-a prăbușit

343

O bucată de tencuială s-a desprins din tavanul Secţiei 3 Poliţie. Din fericire, nicuio persoană nu a fost rănită, însă este nevoie de reparații. Secția va fi mutată într-o clădire închiriată.

Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP!

În ultima apariție publică ministrul Bode ne-a vorbit despre drumuri și poduri, despre asfaltări și proiecte de infrastructură rutieră. Între timp, la MAI, unde figurează Lucian Bode ca ministru, cel puțin pe hârtie, în Secția 3 Poliție din București, capitala României, în anul 2021, cade tavanul peste birourile polițiștilor.

Norocul a făcut să nu vorbim despre vătămări grave sau victime. Iar dincolo de ironie, o țară cu pretenții de Schengen nu este în stare să ofere condiții elementare de muncă pentru un serviciu public, cum este cel al Poliției. Dar nu e bai!

Colegii noștri au depus un jurământ și si-au asumat „riscurile meseriei” când au ales să devină polițiști, vor spune cârcotașii.

Nu e mare diferență că ești ultragiat pe stradă sau de propria instituție care nu dă 2 bani pe siguranța noastră și chiar a cetățenilor. Bine că avem buget să primim mii de afgani cu care statul va cheltui sume importante pe cazare și masă.

Așa că, dragi cetățeni, respectați legea și faceți în așa fel încât să nu fiți nevoiți să ajungeți în interiorul unui sediu de poliție, nu de alta dar este mai periculos decât orice amendă sau pedeapsă cu închisoarea.” a transmis Sindicatul Polițiștilor Europol