TAROM reacționează după ce Mihai Șora nu a putut să-și rezerve un bilet din cauza anului nașterii: „Gesturile se fac în privat”

509

Filosoful Mihai Sora a transmis un mesaj catre TAROM, dupa ce sistemul online al companiei nu i-a permis sa se inscrie pentru ca are peste 100 de ani.

Problema a aparut dupa ce Mihai Sora nu a reusit sa introduca in sistem anul nasterii sale, adica 1916. Filosoful precizeaza ca sistemul nu accepta ca la anul nasterii sa fie trecut „mai jos de 1919”.

„Draga Tarom, robotelul dumitale nu-mi ingaduie sa scriu „1916” la anul nasterii. Nu vrea mai jos de ‘1919’.Esti buna sa-i lungesti circuitele? Scroll down, sus inimile. Multumesc. Un calator de 100+”, a scris Mihai Sora pe Facebook

Dupa cateva minute, reprezentantii TAROM i-au raspuns, tot pe Facebook.

„La mulți ani și să fiți sănătos! Vă cerem scuze, să nu vă supărați pe noi! Frumos este să respectăm pe toată lumea și să nu vorbim despre ce ar trebui alții să facă. Bilete gratuite nu se oferă pe Facebook, pentru audiență. Gesturile se fac în privat, fără public. Mulțumim pentru înțelegere”, a fost mesajul publicat de Tarom pe Facebook.

Mihai Sora va implini pe 7 noiembrie 103 ani.