Pilotul Mihai Sturzu, a postat în această dimineață pe o rețea socială o fotografie din Aeroportul Henri Coandă, în care sute de persoane stau la cozi interminabile pentru a efectua formalitățile necesare la sosirea în țară.

”Distanțare socială la controlul vamal. Otopeni, sosiri. Acum! 30 martie 2020. 03:30. Suntem bine”, scrie Mihai Sturzu pe rețeaua socială.

Florin Dumitrescu, director general al Companiei Nationale de Aeroporturi Bucuresti, a declarat ca pasagerii au fost de vina pentru ca nu au respectat distanta minima recomandata.

„Din nefericire am avut 3 curse la o distanta mica de timp, 433 de pasageri. Noi am montat multe afise cu informare, avem informari si audio, cu privire la respectarea distantei de 2 metri. (…) Din nefericire pe acea zona avem si controlul DSP-ului termoscannerul, deci oamenii trebuie sa stea sa prezinte formularul fie completat in avion, fie in zona aeroportului. Am amenajat special mese pentru completarea formularelor”, a declarat Dumitrescu, la Antena 3.

Asta se întâmplă în stare de alertă națională din cauza epidemiei de coronavirus! Aceștia nu au păstrat nicio minimă distanțare de protecție între ei!

Foto: Facebook/Mihai Sturzu