Surpriză pe scena politică : Sebastian Ghiță candidează pentru un post de europarlamentar! ”Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare și Suverană!”

793

Sebastian Ghiță a anunțat dumunică, la România TV, că va candida la alegerile europarlamentare din mai pe listele Partidului România Unită (PRU). Ghiță, va fi cap de listă, urmat de Bogdan Diaconu (ex-PSD, ex-PC) și avocata Laura Vicol.

Cele mai importante declarații ale lui Ghiță:

„Voi candida în fața românilor, primul pe lista Alianței PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta în alegeri. Cine vreți să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare și răspicat. Trăiască România Mare Unită și Suverană. Campania aceasta electorală nu este despre Europa, Bruxelles și ONG-urile lui Cioloș. Campania aceasta este despre noi, despre români

Să ne răspundă slugile lui Soros pe următoarele teme: Care e poziția lor față de migrația ilegală din Europa? România va rămâne o țară creștină, ce partide vor să înalțe moschei în România?

Cine i-a permis lui Tudorel Toader să încalce suveranitatea și să accepte ideea de procuror european?

Azi, bandele Rezist ale lui Cioloș și Soros atacă judecători

România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor reveni în posesia statului român

Gazele din Marea Neagră, aurul de la Roșia Montană, petrolul luat de OMV trebuie să revină statului român

Dacă americanii au ales un președinte, Donald Trump, care a promis o Americă Mare, de ce nu ar vota și românii pentru România Mare?

Profit de prezența voastră aici pentru a striga din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare și Suverană”

„Orice demers politic cu identitate naţională care nu corespunde intereselor globaliste, bine alimentate de Soros şi multinaţionale, are de înfruntat obstacole uriaşe. Nu Julienii, ci patrioţii sunt împiedicaţi să candideze la europarlamentare. În goana după corectitudine politică, UE şi fariseii săi încearcă să strivească suveranitatea naţiunilor. De aceea trebuie să fim în Parlamentul European, pentru a ne reprezenta cu demnitate Ţara şi Neamul! Astăzi, ÎCCJ a decis că Alianţa PRM + PRU nu poate fi înscrisă în cursa electorală europeană. Naţionalismul românesc nu poate fi oprit! Vom merge înainte şi PRU va avea liste de candidaţi la alegerile europarlamentare, din 26 mai 2019! Doamne-ajută!”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, liderul PRU Bogdan Diaconu.