Sunteți în căutarea unei vacante? A început Târgul de Turism al României

451

Târgul de Turism al României I (TTR) se desfășoară în perioada 21 – 24 februarie, concomitent cu ROMHOTEL – Expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante – în Pavilioanele B1 și B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO din București.

Târgul de Turism al României I reunește 330 de mari companii și expune cele mai avantajoase oferte pentru pasionații de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar și pentru cei care îndrăgesc croazierele, destinațiile exotice și turismul de aventură.

Mii de oferte sunt puse acum la bătaie, participanții așteptându-se la vânzări de milioane de euro. ”Și la această ediție, discounturile practicate de agențiile de turism ajung până la 70%.

La cea de-a 41-a ediții a Târgului de Turism al României I vor fi prezente cu standuri și Bulgaria, Grecia, Israel, Macedonia, Moldova, Palestina și Africa de Sud.

Ediția de primăvară a târgului promite şi reduceri pentru destinaţii exotice din ce în ce mai vizitate de români, dar și pachete turistice avantajoase, potrivite oricărui buget sau tip de călătorie (recreațională, de afaceri, individuală, de grup, excursie sau sejur) pentru destainații naționale și internaționale.

Biletul de intrare costă 20 de lei. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Programul de vizitare TTR I și ROMHOTEL:

– 21-23 februarie 2019: între orele 10:00 – 18:00

– 24 februarie 2019: între orele 10:00 – 16:00