Strada Elena Doamna din Ploiești intră în reparații! Din nou! Pentru a-3-a oară în ultimele 6 luni!

884

Strada Elena Doamna din Ploiești , se pare că este o stradă specială pentru autoritățile locale. După ce toată vara trecuta a fost închisă pentru asfaltare, fiind scoasă piatra cubică de sub asfalt, asta după ce mai întâi s-a răzuit cu totul asfaltul proaspăt pus, o simplă reparație s-a dovedit a fi modernizare. 

La nici 2 saptămâni dupa terminarea lucrărilor, datorită „calității superioare” a lucrărilor executate, începuse în unele zonele asfaltul să se lase și să apară și gropi.

După ce s-a asfaltat, Apa Nova a executat o serie de lucrări pe porțiunea respectivă, spărgând asfaltul proaspăt turnat, lăsând în urma lor o serie de denivelări și gropi create în urma lucrărilor, acestea nemaifiind reparate până în prezent.

Acum să sperăm, pentru cetățenii municipiului Ploiești, plătitori de taxe si impozite, pentru a-3-a oară, că profesionalismul factorilor implicați în această poveste va ieși la suprafață…

„Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  informează cetățeniică, începând de miercuri, 13 martie a.c., se vor executa lucrări de reparații pe strada ELENA DOAMNA.

 Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.” – au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.