Spitalului de Pediatrie Ploiești a finalizat achiziția unui aparat nou destinat asigurării unor servicii moderne de radiologie pentru copiii ploieșteni

399

Unitatea medicală, aflată în administrarea municipalității ploieștene, a finalizat achiziția unui aparat nou destinat asigurării unor servicii moderne de radiologie.

De asemenea, Laboratorul de radiologie și imagistică medicală din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești se află, în această perioadă, într-un amplu proces de reamenajare.

Prin finalizarea acestor investiții, începând cu luna decembrie 2021, copiii din orașul nostru vor avea acces la o paletă extinsă de servicii și investigații medicale, realizate cu echipamente de o calitate superioară, menite să permită medicilor specialiști stabilirea unui diagnostic complet și corect, într-un timp rapid.  

Reamintim că, Laboratorul de radiologie și imagistică medicală din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești este certificat pentru calitate ISO 9001:2015 și oferă, cu personal calificat profesional, servicii de radiologie și imagistică medicală decontate de Casa de Asigurări de Sănătate Prahova.