Serviul Public Finanțe Locale Ploiești anunță că, începând de astăzi, 21.04.2020, la Ploiesti si persoanele juridice isi pot achita impozitele si taxele datorate bugetului local pe portalul ghiseul.ro.

Detinatorii platformei nu au reusit, inca. sa inglobeze toate datele necesare functionarii integrate a sistemului, astfel ca, pentru a veni in intampinarea agentilor economici, am reusit sa punem la punct o procedura proprie prin care persoanele juridice din Ploiesti sa utilizeze aceasta modalitate de plata cu autentificare direct la institutia noastra.

Concret, persoanele juridice care doresc sa plateasca prin intermediul platformei ghiseul.ro, vor accesa butonul ” inregistrare pj ghiseul.ro ” , din sectiunea ” servicii online ” de pe site-ul nostru www.spfl.ro.http://www.spfl.ro/inregistrare%20pj%20ghiseulro.php

Dupa ce se vor depune online documentele solicitate , se vor primi primi datele de autentificare, un user name si o parola, pe baza carora se va putea accesa portalul.

ATENTIE : in momentul in care veti intra pe platforma ghiseul.ro,la prima logare, vi se va cere sa schimbati datele de autentificare pe care vi le-am oferit noi.

Cu ajutorul platformei ghiseul.ro, persoanele juridice vor putea vizualiza si achita obligatiile de plata catre bugetul local. In momentul in care , la nivel national, se va reglementa procedura necesara, autentificarea se va face direct pe portal, fara a mai fi necesara implicarea institutiei noastre.