Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 3-9 ianuarie

341

În primul weekend al noului an, Teatrul „Toma Caragiu” vă invită să vizionați o comedie dinamică și antrenantă ce are la bază o piesă scrisă de Carlo Goldoni, iar copiii sunt așteptați să ia parte la aventuri captivante, căci legendarul Gulliver le va istorisi incredibilele lui peripeții.

„Gâlcevile din Chioggia” – sâmbătă, 8 ianuarie, și duminică, 9 ianuarie, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un luntraș naiv îi oferă dovleac copt unei tinere deja logodite, stârnind astfel un conflict care va angrena într-o gâlceavă fără sfârșit întreaga localitate Chioggia. Din fericire, intrigile amoroase își vor găsi rezolvarea, iar la final, dragostea învinge şi toţi îşi găsesc perechea.

„Gulliver în țara lui Lilliput” – duminică, 9 ianuarie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație. O reinterpretare în cheie umoristică a primei părți din celebra scriere a lui Jonathan Swift, spectacolul „Gulliver în țara lui Lilliput” prezintă uimitoarea poveste a doctorului Gulliver. În urma unui naufragiu, acesta ajunge pe țărmul insulei Lilliput, un regat minuscul, locuit de oameni de înălțimea unui deget, și are parte de întâmplări incredibile, care mai de care mai amuzante.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774. Accesul la spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” este permis cu respectarea normelor în vigoare.