Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu” în perioada 12-18 septembrie

366

În această săptămână, la Teatrul „Toma Caragiu” puteți viziona spectacole ce se adresează tuturor categoriilor de public: sâmbătă seară, o tânără aflată în căutarea unui soț îi întâlnește pe cei 6 pretendenți ai săi, într-o comedie savuroasă ce vorbește despre căsătorie, maturitate și alegeri; duminică seara, un spectacol emoționant, aflat la granița dintre realitate și fantezie, ne prilejuiește întâlnirea cu unul dintre cele mai frumoase texte din dramaturgia secolului XX. Tot în seara de duminică va putea fi urmărit, în sala Teatrului de Animație, un spectacol ce abordează tematica educației financiare, punând în lumină schimbările prin care trec 4 tineri ce întâmpină dificultăți în a-și începe viața de adult.
Duminică dimineața, în sala Teatrului de Animație, cei mici pot viziona o adaptare a binecunoscutei povești „Alice în țara minunilor”.

Căsătoria – sâmbătă, 17 septembrie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. După îndelungi cugetări, Podkoliosin, un funcționar burlac din Rusia țaristă, decide că este timpul să se căsătorească și angajează o pețitoare pentru a-i găsi o soție pe măsura statutului și a averii sale. Aceasta i-o propune pe Agafia Tihonovna, fiica unui negustor bogat, care își caută și ea un soț cu o poziție socială de invidiat.Tânărul pretendent decide să o viziteze pe încântătoarea Agafia, dar descoperă cu uimire că nu este singurul dornic să o cucerească.

Menajeria de sticlă – duminică, 18 septembrie, ora 19.00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Adesea numită o piesă de memorie, „Menajeria de sticlă”, una dintre cele mai jucate piese ale celebrului dramaturg american Tennessee Williams, redă atmosfera Americii anilor ’30, marcată de îndoieli, tensiuni și de Marea Criză economică.
Alice în țara minunilor – duminică, 18 septembrie, ora 11.00, sala Teatrului de Animație. Spectacolul este o adaptare a celebrei povești „Alice în țara minunilor”, de Lewis Carroll, într-o viziune artistică aparținând companiei Teatrul Copilăriei Buzău.
Deposit – duminică, 18 septembrie, ora 19.00, sala Teatrului de Animație. Două cupluri se mută într-o garsonieră ca să economisească banii necesari pentru cumpărarea propriei locuințe. Toți patru știu că Londra e un oraș scump și nu oricine reușește aici. Pentru a demonstra contrariul, sunt dispuși ca, timp de un an, să își compromită viața intimă și confortul. În final, vor trebui să aleagă ce va fi sacrificat: visul de a avea propria casă sau prietenia de 10 ani dintre ei. Spectacolul este o producție a Asociației Acting Up București.
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.