Spectacolele Teatrului Toma Caragiu în perioada 1-7 februarie

366

Saptamana aceasta, Teatrul Toma Caragiu din Ploiești vă invită să vizionati un one-man show care elogiaza mari actori ai teatrului romanesc si sa porniti alaturi de indragita Nico intr-o calatorie in minunata lume a muzicii sale.

Pentru copii, au pregatit o incursiune in universul fantastic al Contelui de Cocosila, presarata cu magie si intamplari neasteptate.

„Gigel”, vineri, 5 februarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. Gigel este un monolog care are drept pretext crampeie din biografia interpretului ce sunt folosite ca puncte de referinta intr-un text cu umor savuros, dar si sensibil, ce omagiaza marii nostri actori care au dat si dau valoare actului teatral. O productie a Teatrului Bulandra Bucuresti; Regia: Vlad Zamfirescu; Distributia: Gheorghe Ifrim.


„Suflet pereche”, week-end-ul acesta, 6-7 februarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un concert ce reuneste cantece reprezentative din repertoriul lui Nico, dar si acorduri ale unor melodii romanesti bine-cunoscute. Regia: George Liviu Frincu; Distributia: Nico, Daniela Raduica, Romeo Zaharia, George Capanu, Rodica Tudor, Melvy Anisia Irimiea, Baletul Majestic, Orchestra Majestic, Dirijor Viorel Gavrila.
„Pecetea fermecata”, duminica, 7 februarie, de la ora 10:30 si de la ora 12:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Contele de Cocosila trebuie sa salveze bijuteria familiei, o pecete fermecata ce poate implini toate dorintele purtatorului, ca nu cumva aceasta sa ajunga in mainile unor pungasi dornici de inavutire. Regia: Cristian Pepino; Distributia: Paul Niculae, Ioana Rosu, Lacramioara Bradoschi, Nelu Neagoe, Catalin Radulescu, Lizica Sterea, Diana Uta.


Biletele pot fi achizitionate de la Agentia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.