Spațiile verzi din zona Pârâului Dâmbu au intrat într-un proces de salubrizare

553

Primăria Municipiului Ploiești în colaborare cu Regia Autonomă de Servicii Publice, S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. și operatorul de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A., a demarat, astăzi, un program de salubrizare, igienizare și mentenanță a spațiilor verzi din zona Pârâului Dâmbu.

Acțiunea este inițiată și coordonată direct de viceprimarul municipiului Ploiești, domnul Cristian Mihai Ganea, care a fost prezent pe teren, alături de echipele de lucrători, pentru a supraveghea și direcționa modul de desfășurare a acestei ample acțiuni.

Activitățile se vor derula în perimetrul străzii Nămoloasa și în aria cuprinsă între strada Mihai Bravu și strada Apelor. Acestea vor consta concret în lucrări de cosit vegetație, tuns arbuști izolați, îndepărtarea arbuștilor și a arborilor uscați, evacuarea deșeurilor vegetale rezultate.

Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești va pune la dispoziție forță de muncă, prin intermediul persoanelor asistate social, iar reprezentanții S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. vor implica în acest proiect angajați ai societății, care vor acționa cu echipamente de specialitate și care vor asigura, totodată, evacuarea deșeurilor vegetale rezultate.Programul de salubrizare, igienizare și mentenanță a spațiilor verzi din zona Pârâului Dâmbu are rolul de a aduce confort cetățenilor din împrejurimi

Municipalitatea ploieșteană îi roagă astfel pe cetățeni să conștientizeze necesitatea menținerii curățeniei în zona respectivă, pe viitor.