Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală la US Open!

333

Sorana Cîrstea își continuă parcursul excelent la US Open, calificându-se în faza sferturilor de finală, după ce a trecut în optimi de elveţiana Belinda Bencic, locul 13 WTA şi cap de serie 15, scor 6-3, 6-3.

În faza următoare, Cîrstea o va înfrunta pe favorita 10, jucătoarea cehă Karolina Muchova, locul 10 WTA, prin accederea în sferturi, Sorana acumulând 430 de puncte WTA.

„Am un zâmbet larg pe chip pentru că am muncit foarte mult în ultima vreme. Este extraordinar. Am muncit mult, dar am fost răsplătită. Sunt fericită de felul în care am jucat în această săptămână. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat în această săptămână. Colaborarea cu Thomas Johansson a contat foarte mult, în ultima vreme am colaborat foarte bine şi îi dedic victoria şi lui, pentru că a fost alături de mine în momentele grele”, a spus Cîrstea în interviul de pe teren.

Pentru Sorana Cîrstea este prima prezenţă în sferturi la US Open şi a doua prezenţă în această fază la un grand slam, după Roland Garros 2009. În 2009, ea a fost învinsă în sferturi la French Open de Samantha Stosur, scor 6-1, 6-3.