Societatea HIDRO PRAHOVA SA oprește furnizarea apei în Azuga și Bușteni,
pentru lucrări de igienizare

434


Societatea HIDRO PRAHOVA S.A anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în orașele Azuga şi Buşteni, în data de 19 mai 2020, între orele 9.00-17.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare – igienizare a rezervoarelor din Staţia de tratare a apei Azuga. Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA din Azuga, precum și cei care locuiesc în următoarele zone din Bușteni: cartierele Zamora și Piatra Arsă, străzile Griviței, Sirenei, Mihai Eminescu și Prahovei.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că a informat în scris Primăriile orașelor Bușteni și Azuga în legătură cu desfășurarea lucrărilor de spălare-igienizare și implicit oprirea apei în intervalul precizat.

Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.