Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță normalizarea activității de distribuție a apei în localitățile arondate sucursalelor Urlați și Mizil

389

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunţă normalizarea activității de distribuție a apei în localități arondate sucursalelor Urlați și Mizil și limitarea zonelor pentru care se va menține decizia de distribuire a apei cu program, începând din săptămâna 22-28 septembrie 2020, comparativ cu perioada precedentă.

Pe fondul normalizării consumului de apă și a condițiilor meteo, în sucursala Urlați, apa se va distribui conform normativelor, fără niciun fel de program de furnizare, la fel ca și în celelalte sucursale.

În sucursala Mizil, spre deosebire de săptămâna precedentă, singurele localități unde se va păstra temporar măsura de introducere a unui program de distribuție a apei, în scopul refacerii rezervelor, sunt comunele Baba Ana și Gura Vadului.

Astfel, pentru perioada indicată, în comuna Baba Ana (satele Cireșanu, Conduratu și Satul Nou), precum și în comuna Gura Vadului (satele Gura Vadului, Tohani și Perșunari), apa va fi furnizată în intervalul orar 6.00-22.00.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că a informat primăriile localităților nominalizate cu privire la necesitatea distribuirii apei conform unui program, în intervalul anunțat, aceasta fiind singura soluţie tehnică de furnizare a apei pentru abonații din aceste zone.

Totodată, HIDRO PRAHOVA SA reia apelul adresat abonaților, de a folosi resursele de apă pentru gospodărie și de a renunța la utilizarea acestora în activități agricole și de grădinărit, în scopul evitării unor deficiențe în procesul de distribuție.

Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei. HIDRO PRAHOVA SA a intensificat programul de monitorizare a calității apei distribuite, urmând ca cetățenii să fie informați constant cu privire la valorile indicatorilor de potabilitate a apei, conform reglementărilor în vigoare.