Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță lucrări de igienizare
la rezervoarele de apă din Sinaia

568

Societatea HIDRO PRAHOVA S.A anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în orașul Sinaia, în data de 17 iunie 2020, între orele 9.00-14.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervoarelor Calea Codrului. Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA din Sinaia care locuiesc pe străzile: Calea Codrului, Gheorghe Doja, Şoimului, Piatra Arsă, Coștilei, Plevnei, Furnica – parțial, precum și în zona cartierului Tirul cu Porumbei.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA precizează că Primăria orașului Sinaia a fost informată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de spălare-igienizare și implicit cu privire la oprirea apei în intervalul anunțat.

Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă toţi consumatorii afectaţi de această oprire să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii furnizării apei.

Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.