Simona Halep, victorie impresionantă împotriva americancei Venus Williams

770

Simona Halep, victorie impresionantă împotriva americancei Venus Williams: 6-3, 6-3, în doar 72 de minute

Cap de serie nr. 2 la turneul WTA Premier Mandatory de la Miami, Simona Halep a reușit un meci perfect în optimi, în fața americancei Venus Williams, pe care a dominat-o total și a învins-o în doar două seturi.

Simona a avut nevoie de 72 de minute pentru un categoric 6-3, 6-3, rezultat care-i asigură prezența în sferturile de finală.

La Miami Open 2019, Simona Halep va evolua în turul următor cu cu învingătoarea dintre chinezoaicele Yafan Wang, locul 50 WTA, şi Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18.

Pentru a redeveni nr. 1 mondial, Simona Halep are nevoie să ajungă în finală la Miami Open 2019. Chiar dacă pierde, își va recăpăta titlul de lider WTA, dar asta numai cu o condiție: să nu joace cu Petra Kvitova. Dacă în finală ajunge și Petra Kvitova, actualul nr. 2 WTA, atunci Simona Halep trebuie neapărat să câștige.

Petra Kvitova, nr. 2 WTA, joacă pentru calificarea în sferturile de finală de la Miami Open 2019 cu Caroline Garcia (Franța), locul 21 WTA, care a eliminat-o în turul 3 pe Julia Goerges, partenera de la dublu a Simonei Halep.