Simona Halep, mesaj pentru toate femeile din lume, după o victorie în primul ei meci la Indian Wells

638

Simona Halep a trecut în turul secund al turneului de la Indian Wells, graţie unei victorii în faţa reprezentantei Cehiei, Barbora Strycova (50 WTA), scor 6-2, 6-4.

Simona Halep are nevoie de o prezenţă în finală pentru a avea şanse matematice de a reveni pe prima poziţie WTA la finalul acestui turneu.

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Indian Wells, după o victorie categorică, 6-2, 6-4, cu Barbora Strycova, din Cehia, și, după meci, a transmis un mesaj de 8 Martie pentru toate femeile din lume și a spus că îi pare rău că nu a putut fi alături de mama ei de Ziua Internațională a Femeii.

„Este o mare zi. Pentru noi este o zi mare.Toată femeile sărbătoresc. Am comandat un buchet de flori pentru mama. În România e important. Şi în fiecare an sunt aici, aşa că sunt puţin tristă că nu pot sărbători, dar voi avea apoi timp.

Cred că femeile pot vedea şi trebuie să creadă că pot face orice. Putem realiza orice. Putem fi femei de succes, nu există limită. Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe. Şi noi, femeile, putem realiza orice. Cred că se pot inspira din cariera mea: Dacă niciodată nu renunţi, atunci poţi reuşi orice”, a spus Halep la Indian Wells, potrivit celor de la digi24.ro.

Tot la Indian Wells, și tot în turul 2, a jucat și Mihaela Buzarnescu, dar, din păcate, compatrioata noastră nu a trecut mai departe. A fost 6-2, 6-2, pentru Daria Gavrilova, din Australia.