Simona Halep, înaintea partidei de Fed Cup, Cehia – România:”Sunt încrezătoare că pot face treabă bună şi pot câştiga meciurile. Am încredere că toate vom juca bine”

393

  Simona Halep, înaintea partidei de Fed Cup, Cehia – România:”Important este să ne simţim bine şi să fim apte 100% atunci când vom intra pe teren”

Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Camelia Begu, Ana Bogdan și căpitanul-nejucător Florin Segărceanu au participat la conferința de prezentare a echipei României pentru întâlnirea de Fed Cup cu Cehia, de la Ostrava.

În așteptarea partidelor din acest week-end, programate sâmbătă, 9 februarie, și duminică, 10 februarie, de la ora 14, ora României, în direct la Digi Sport și Telekom Sport, iată ce au spus reprezentanții naționalei noastre.

„Avem 50% şanse să câştigăm. Va fi cu siguranţă un meci dificil. Dar suntem încrezători, toată lumea este aptă de joc. Credem în şansele noastre de a câştiga”, a spus căpitanul-nejucător Florin Segărceanu, în vreme ce pentru Simona Halep, lidera echipei noastre, se anunță o întâlnire foarte echilibrată:

„E greu de spus de spus dacă suprafaţa de joc reprezintă un avantaj sau un dezavantaj pentru noi pentru că ne-am antrenat doar de două ori. Este o suprafaţă dificilă, mai ales că este verde şi este greu de văzut mingea. Dar consider că pentru toată lumea suprafaţa va fi la fel, dificilă sau mai puţin dificilă. Important este să ne simţim bine şi să fim apte 100% atunci când vom intra pe teren. Este ceva mai bine pentru noi faptul că Petra lipseşte. Asta pentru că ea a jucat foarte bine în acest început de an şi era în formă maximă. Dar acest meci este foarte, foarte greu. Aşa că îmi dificil să spun ce e bine şi ce nu e bine. O să vedem asta sâmbătă şi duminică”.


Și pentru Mihaela Buzărnescu, aflată într-un moment bun al caierei, echilibru este cuvântul care caracterizează partida cu Cehia: „Pliskova este o jucătoare care agrează suprafaţa rapidă. Are avantajele ei, serviciul şi loviturile puternice. În ultimul meci cu ea am fost aproape… Cred însă că aşteptările oricărei jucătoare care ar juca împotriva ei sunt să câştige. Însă trebuie să ne gândim exact la jocul nostru şi la tactica noastră ca să facem cel mai bun meci. Nu să ne gândim la ce poate adversara din faţa noastră. Mai mult ca sigur că vom lua împreună cele mai bune decizii şi vom şti exact cum să jucăm împotriva Karolinei Pliskova”.