Director nou la SGU Ploiești!

806

Consiliul de Administrație al SGU Ploiești a decis marți, 02.04.2019, numirea unui nou manager general, care să conducă Societatea de Gospodărire Urbană pentru o perioadă de 4 luni, până la organizarea concursului de ocupare a postului de manager al societății.

Noul director general al SGU Ploiești este Alin Dănilă, care își va intra în atribuții, începând de azi, 4 aprilie 2019.

Alin Dănilă a ocupat până în prezent postul de șef serviciu al Serviciului Domeniul Public și Privat în cadrul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești. Acesta este absolventul a doua facultăți, Științe Administrative – Universitatea George Barițiu – și Mecanică – Universitatea Politehnică București – fiind de profesie inginer și economist.

„Principalele obiective asumate vizează creșterea eficienței serviciilor publice SGU Ploiești, identificarea soluțiilor în vederea creșterii veniturilor prin diversificarea activității societății și orientarea către noi clienți, dar și inițierea de proiecte de hotărâre în atenția Consiliului Local în scopul actualizării tarifelor practicate.

Consider că, pe fondul experienței acumulate în administrația publică locală, încă din anul 2009, cunosc în detaliu activitatea Servicii de Gospodarire Urbană Ploiești S.R.L. și pot contribui la îmbunătățirea relației societății în raport cu municipalitatea.” – a declarat pentru Glasul Ploieștean noul director al SGU Ploiești, Alin Dănilă.

Sursa: glasulploiestean.ro