Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești lansează o aplicație pe telefonul mobil pentru plata taxelor și impozitelor locale

1311

Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești a anunțat faptul că a fost implementată aplicația pe telefonul mobil, momentan pentru android, pe baza căreia pot fi achitate impozitele și taxele locale datorate la bugetul local al municipiului.

„În Magazin Play, aplicatia se numeste impozite si taxe locale Ploiesti. In vederea asigurarii de masuri de siguranta suplimentare, userul si parola necesare pentru a putea accesa aplicatia se obtin prin apasarea butonului” Vreau Cont ” pe care il gasiti in interfata aplicatiei.

Solicitarea user-ului si a parolei va ajunge la salariatii nostri, care va vor transmite in maxim treizeci de minute un mesaj in care sunt inserate datele necesare conectarii.

Dupa autentificare, aveti posibilitatea atat de a vizualiza situatia patrimoniala ( accesare buton ” bunuri detinute ” ), cat si de a achita efectiv obligatiile fiscale ( prin accesarea butonului ” plata obligatii ” ).

Pentru detalii, puteti accesa butonul ” contact „.
Comisionul aferent tranzactiei este suportat de catre municipiul Ploiesti.

Confirmarea platii se face in conditiile tuturor platilor efectuate in mediul online.

Incepand cu jumatatea lunii februarie aceasta aplicatie va fi disponibila si in IOS ( pentru iPhone ).” anunță SPFL Ploiești

Foto: Facebook SPFL Ploiesti