Reprezentanții Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești au anunțat că, începând din 10 martie, a devenit funcțională și aplicația pe telefonul mobil pentru IOS pe baza căreia contribuabilii ploieșteni își pot achita ta achita taxele și impozitele locale. Până în prezent au fost create 771 de conturi pentru persoanele deținătoare de telefoane de tip Android.

Aplicatia se gaseste in Apple Store cu numele
“Impozite si taxe locale Ploiesti”.

“Userul si parola necesare pentru a putea accesa aplicatia se obtin prin apasarea butonului „Vreau Cont” pe care il gasiti in interfata aplicatiei. Solicitarea user-ului si a parolei va ajunge la salariatii nostri, care va vor transmite in maxim treizeci de minute un mesaj in care sunt inserate datele necesare conectarii. In vederea asigurarii de masuri de siguranta suplimentare privind confidentialtatea datelor dumneavoastra personale, vi se va solicita si copia scanata a cartii de identitate.
Dupa autentificare, aveti posibilitatea atat de a vizualiza situatia patrimoniala ( accesare buton ” bunuri detinute ” ), cat si de a achita efectiv obligatiile fiscale ( prin accesarea butonului ” plata obligatii ” ).
Pentru detalii, puteti accesa butonul ” contact „.
Comisionul aferent tranzactiei este suportat de catre municipiul Ploiesti.
Confirmarea platii se face in conditiile tuturor platilor efectuate in mediul online. Pentru cei care isi creeaza cont acum, aplicatia va fi functionala in cel mai scurt timp ( sunt chestiuni tehnice care nu depind de institutia noastra ). In conditiile in care doriti sa folositi aplicatia acum, pana va deveni functionala si aceasta parte, puteti solicita username si parola trimitand copia CI pe adresa de email informatica@spfl.ro. ”, au scris intr-o postare pe pagina oficiala de facebook a institutiei reprezentantii SPFL Ploiesti