Se anunță sfârșitul PSD? Un scor dezastruos la alegeri și un președinte condamnat la închisoare cu executare

445

Cine este principalul responsabil pentru dezastrul PSD?

Principalul vinovat este chiar președintele partidului, Liviu Dragnea care, în ciuda multiplelor semne din partea societății civile ca poporul nu îl dorește, ca nu vrea ca un condamnat sa ocupe funcții asa importante în stat, el, orbit de dorința de avuție și putere, nu a cedat nici o clipă și nu a beneficiat de înțelepciunea altora, care, puși în situații similare, și-au prezentat demisiile de onoare pentru a nu lasă problemele personale sa devină problemele partidului/societății/oamenilor și asta a dus la dezastrul în care se află astăzi PSD, odată cel mai mare partid din România.

Desigur, acest lucru nu ar fi fost posibil dacă oamenii din jurul lui, nu ar avea același caracter și dorința de avuție nemărginită. Oricum, cum se întâmplă în toate cazurile, Partidul și toți cei din jurul lui care pana acum îl preaslaveau se vor dezice la fel de repede de el și vor cauta variante sa nu li se mai asocieze numele cu cel al lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, cel care ieri era președintele celui mare mare partid din România, președintele Camerei Deputaților, posibil candidat la Președinția României, om cu o avere considerabilă, astăzi, Liviu Dragnea a fost condamnat luni de Înalta Curte la 3 ani șu 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. Decizia e definitivă și executorie. Completul de 5 judecători a menținut sentința din primă instanță.

Decizia a fost luată cu 4 voturi „pentru” și 1 vot „împotrivă”.

Liviu Dragnea va trebui să se predea astăzi la Poliție pentru ca sentința să fie pusă în aplicare, în caz contrar el urmând să fie ridicat de acasă de poliție.

Astfel, Liviu Dragnea o sa rămână în istorie ca cel care a reușit sa ducă Partidul Social Democrat de la un scor istoric în 2016 la unul dintre cele mai proaste rezultate din istorie…