Schimb dur de replici între Grațiela Gavrilescu, Ministrul Mediului și primarul Ploieștiului, Adrian Dobre

731

În loc de rezolve problemele strigente ale ploieștenilor, precum poluarea, Grațiela Gavrilescu, Ministrul Mediului și primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, precum faptul că 122.000 de locuitori ai Ploieștiului rămân fără apă caldă și căldură începând cu 1 mai, aceștia se ceartă pe Facebook :

„Primarul plângăcios a cântat iar, cât a putut de tare, cucuriguuuuu! și a produs, pentru ploieșteni… o biată mărgică, și aia ciobită!
În traducere: a mai făcut o conferință de presă, ca să transmită ce NU este capabil să rezolve.
Mulțumim!
Știam!
După ce “a pus la punct” curățenia orașului cu o postare pe Facebook și vreo trei declarații filmate și “a obținut” aer de calitate fluturând filele unui biblioraft roz, azi, a găsit ȘI “soluția” de ”a asigura” servicii de apă caldă și căldură și după ce Veolia își va fi făcut bagajele, în mai.
La robinet, vom aduna lacrimile lui iar, la iarnă, ne va încălzi caloriferele cu fruntea-i cea încinsă de atâtea griji!
Doamne, cu ce am greșit de avem așa un primar? ” – a postat pe pagina sa de socializare Minstrulu Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Replica primarului Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, nu întârziat să apară:

„Această Dăncilă a Ploieștiului, Leocadia Gavrilescu

Din prea multă inteligență și competență, după ce a anunțat de vreo 10 ori că pune taxă pe automobilele poluante, șefa ALDE Prahova a recunoscut candid că nu prea înțelege cu ce se mănâncă funcția de ministru al Mediului. Pentru că nu a fost în stare să găsească o formulă matematică să-i pedepsească pe cei care poluează peste măsură și care umplu România de rable, doamna Leocadia a abandonat lupta.
Anunțul de azi vine la doar o săptămână după ce stimabila făcea ochii mari și umezi la aflarea veștii că 23 de mii de români mor anual din cauza poluării. Și, pentru că probabil în mintea ei vorbim de un număr neglijabil, a abandonat orice măsură pe care ar fi putut să o promoveze ca ministru al mediului. 
Imaginați-vă numai că Leocadia vă va fi propusă drept marea soluție a PSD-ALDE la alegerile din 2020. Să nu ajungi la concluzia că actuala putere își bate joc de Ploiești? ”