Scene halucinante după Petrolul – FC Argeş! Laurenţiu Marinescu, la un pas să fie linşat de suporteri VIDEO

541

Scene de groază la Ploieşti, acolo unde Petrolul a pierdut cu FC Argeș, scor 1-2, și a ratat promovarea în Liga 1. După meci, fanii echipei gazdă i-au agresat pe elevii lui Costel Enache.

Petrolul a ratat încă o dată promovarea în Liga 1, iar fanii au reacționat din nou agresiv, aşa cum s-a întâmplat și la finalul sezonului trecut. După înfrângerea cu FC Argeș, ultrașii au trecut peste orice măsuri de distanțare socială și au venit să le ceară explicații jucătorilor. Printre cuvinte de nereprodus, ultrașii i-au strigat lui Laurențiu Marinescu (35 de ani) că este depășit și nu mai poate continua.

„Băi, nesimțitule! Nu poți mai mult de atât!”, i-a strigat un suporter lui Laurenţiu Marinescu, moment în care spiritele s-au încins. Fotbalsitul a reacționat, iar lucrurile au fost la un pas să degenereze. Marinescu și fanul s-au apropiat amenințător, moment în care au intervenit forțele de ordine.

„Plecați! Ne-ați adus la disperare. Plecați și lăsați copiii să joace! Nu vă mai suportăm, nu mai rezistăm! Lăsați tricourile aici, vă rugăm”, este mesajul unui fan către jucătorii Petrolului.