ŞAHIŞTII DE LA CSM PLOIEŞTI, 6 MEDALII LA MEMORIALUL „PAUL DIACONESCU” – CUPA „HOTEL CENTRAL”!

474

Şahiştii de la CSM Ploieşti au participat, sâmbătă, la Memorialul „Paul Diaconescu” – Cupa „Hotel Central”, reuşind să obţină nu mai puţin de 6 medalii, dintre care două de aur, trei de argint şi una de bronz.

Medaliile de aur au fost cucerite de Marian Sandu (foto 1), care a ocupat locul 1 la seniori, în proba de „dezlegări”, şi de Antonia Ciapă (foto 2), la „fete, 14 ani”.

În posesia medaliilor de argint au intrat David Dura (băieţi, 7 ani), Carmen Dragomir (fete, 14 ani) şi Antonia Radu (fete, 8 ani, foto 3), iar bronzul a fost obţinut de Andrei Raţă (open, juniori).

Competiţia găzduită de Hotelul Central din Ploieşti a fost organizată de DTSJ Prahova, Asociaţia Judeţeană de Şah şi Clubul Sportiv Universitar Ploieşti şi a avut ritm de joc 7 runde, 15 min+5sec/mutare pentru fiecare jucător.

În competiţia seniorilor au concurat membri ai lotului olimpic de seniori – Constantin Lupulescu, Vlad Jinu şi Marin Mihail -, iar sportivii au fost premiaţi de Marele Maestru Florin Gheorghiu, învingător al legendarului Bobby Fischer şi singurul roman care are score gal cu acesta.