Rezultate Bacalaureat 2021. Lista completă a notelor la Bac pentru județul Prahova, a fost afișată pe Edu.ro. Șase candidați au obținut medii de 10 pe linie.

687

Rezultatele la Bacalaureat 2021 au fost publicate luni, 5 iulie, pe https://bacalaureat.edu.ro/. Începând cu ora 12:00 și până la ora 18:00, candidații nemulțumiți de note pot depune contestații inclusiv prin mijloace electronice. Rezultatele la Bacalaureat 2021  sunt publicate în format anonimizat. Asta înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.

Rezultatele complete la Bacalaureat pentru județul Prahova le regăsiți aici: http://bacalaureat.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=32

În județul Prahova, 6 candidați au obținut nota 10 pe linie, dintre care trei de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” Ploiești, doi de la Colegiul Național „Nichita Stănescu” și unul de la Colegiul Național „Ion Luca Caragiale” Ploiești. La nivel național, au fost obținute 112 medii de 10.

În perioada 6-9 iulie sunt rezolvate contestațiile, iar rezultatele finale la Bacalaureat 2021 vor fi afișate pe data de 9 iulie.