Reacția locuitorilor din Ariceștii Rahtivani când au aflat că investitorii chinezi fac o fabrică de frigidere în comună: ”Cu virusul, mai multe boli care le aduc de la ei, deci nu au ce caută.Să stea la ei acasă că ne îmbolnăvesc!”

528

Vestea potrivit căreia compania chineză Haier va construi la Ariceștii Rahtivani o fabrică de frigidere s-a răspândit repede în comună.

Investiția, evaluată la peste 50 de milioane de euro, nu este privită cu ochi buni de unii localnici, care se tem că odată cu apariția asiaticilor în zonă șansele să contacteze coronavirusul cresc.

Localnic: “E într-adevăr un pericol, nu poţi să stai să nu te îngrijorezi ai văzut şi doctori au murit acolo. Ar putea să aducă şi aici nu e exclus ca şi cu avioanele astea aduc orice microb.”

Localnica: “Să nu vină, să nu vină, să stea la ei acolo, nouă nu ne trebuie. Cu virusul, cu mai multe boli care le aduc de la ei, deci nu au ce caută.”

”E într-adevăr un pericol, nu poţi să stai să nu te îngrijorezi ai văzut şi doctori au murit acolo. Ar putea să aducă şi aici nu e exclus ca şi cu avioanele astea aduc orice microb” a declarat un localnic.

Urmărește reportajul Știrilor PRO TV pe acest subiect AICI