Războiul declarațiilor continuă între Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, și Viceprimarul Cristian Ganea

578

Schimb de replici dure între viceprimarul Cristian Ganea şi primarul Adrian Dobre prin intermediul paginilor personale de Facebook.

„La ceas de seară, primarul încearcă să comunice…. sau așa ar trebui sa fie postarea publicată de consiliera de imagine a primarului (plătită din bani publici ca să facă live-uri pe Facebook ) pe pagina lui oficială! 

De fapt, edilul (sau consilierii acestuia) uită zicala veche care spune că “cine se scuză, se acuză”! 

Cât despre participarea la monologurile primarului intitulate “ședințe operative”, ar fi cam multe de spus și l-aș deranja la ceas de seară pe edilul liberal. 

Nu aș dori nici să-l parafrazez pe Eugen Prună, consilierul personal al lui Adrian Dobre, care tot vorbește despre Ziua cârtiței… Domnule primar, între două postări pe Facebook poate verificați și calitatea apei din #Ploiesti#dobre#apa#orasulluidobre – ” a declarat pe pagina sa de facebook Cristian Ganea

Replica lui Adrian Dobre nu a întârziat să apară :

„Nu vreau să transform această pagină într-una în care să postez zilnic răspunsuri la minciunile de care mă acuză viceprimarul Cristian Ganea. 
Refuz să mă cobor la nivelul lui.
Ședințe operative – în fiecare luni ora 12:00.
Cine lipsește din imagini? Ați ghicit: cei doi viceprimari, domnul Ganea și domnul Pană, care se plâng mereu că nu cunosc proiectele și mă acuză de lipsă de comunicare.
Trebuie să recunosc, în 4 februarie au fost prezenți, domnul Ganea – 10 minute, domnul Pană – 15 minute. ” a transmis edilul pe pagina sa de facebook.