Război în PNL Ploiești: Andrei Volosevici vs. Consilierii locali PNL. Tema? Bugetul Municipiului Ploiești

696

Joi, 10 februarie 2022, consiliul local al Municipiului Ploiești este convocat într-o ședință extraordinară pe tema bugetului Municipiului Ploiești, bugetelor instituțiilor subordonate, precum și majorarea tarifului pentru gigacalorie la 1083 de lei cu tot cu TVA, s.a.m.d.

Bugetul Municipiului Ploiești, în totalitatea sa ( inclusiv lista de investiții) este propunerea primarului Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, lucru care se pare că nu este pe placul colegilor de partid consilieri locali, pentru că aceștia organizează o conferință de presă pentru a prezenta amendamentele lor la bugetul local pentru anul 2022, conferință la care va participa și președintele PNL Ploiești, senator Roberta Anastase. Conferința de presă va avea loc pe 10 februarie la sediul PNL Ploiești – blocul 7 etaje, exact la parterul blocului pe care Andrei Volosevici a lansat un sondaj să îl dărâme.

Menționăm că Primăria Ploieşti estimează venituri de peste 1,1 miliarde de lei în acest an, record absolut în istoria recentă a municipiului. Din acest total, 444 de milioane de lei ar urma să vină de la Uniunea Europeană, iar alte 68 de milioane sunt aşteptate de la bugetul de stat, tot pentru finanţarea proiectelor europene. Acest buget este cu 78% mai mare decât cel din 2021.

Se pare ca acest război este unul care a început acum ceva timp în urmă ( existând contre constante de mai bine de 1 an ) și care se accentuează pe zi ce în trece, dar sperăm că într-un final, să nu fie ploieșteni cei care pierd….