Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Oprea, a fost înlocuit de la șefia PSD Ploiești. De asemenea, colegii de partid i-au cerut demisia consilierului local George Botez

865

Luni, 25.07.2022, în sedinta BPJ a Organizatiei PSD Prahova a fost numit un președinte al organizației PSD Ploiești, în locul senatorului Radu Oprea, respectiv senatoarea Laura Moagher.

Această înlocuire este un semn clar că există divergențe majore în cadrul organizației PSD Prahova/Ploiești, mai ales că în cadrul ședinței i s-a cerut demisia și consilierului local George Botez pentru criticile aduse primarului PNL Andrei Volosevici din ultima perioadă, fiindu-i cerut să se prezinte în următoarea ședință a Biroului Politic Județean pentru a oferi explicații cu privire la ieșirile sale publice din ultima perioadă și poziționările sale politice în dezacord cu restul organizației.

Situația politică ploieșteană se pare că este foarte alambicată în acest moment, ținând cont că primarul PNL Andrei Volosevici este susținut de PSD, dar nu este susținut de colegii de partid de la PNL, este susținut de o parte din consilierii locali USR ( având și viceprimar), deși nu mai există alianță la nivel național între PNL și USR, dar în același timp USR Prahova critică constant public activitatea lui Andrei Volosevici și a Primăriei Ploiești ( deși au și ei viceprimar).

Laura Moagher, a declarat următoarele, imediat dupa ce a fost votată pentru preluarea functiei de presedinte interimar al Organizatiei PSD Ploiesti:

„Multumesc colegilor mei pentru increderea pe care mi-au acordat-o,o sa continui politicile de stanga,corect si permanent,luptand pentru o administratie eficienta,dedicata cetateanului.

Ii asigur pe toti membrii de partid,PSD-isti,ca voi face tot ceea ce tine de mine sa ii reprezint cu onoare si sa-mi pun toate energiile in slujba oamenilor,asa cum am facut pe parcursul intregii mele cariere profesionale si ca politician… stiu ce inseamna munca și respectul fata de semeni,am luptat mereu sa ofer oamenilor de langa mine incredere si respect,iar asta se realizeaza cu oameni si pentru oameni.

Totdeauna am fost om de echipa,voi ramane om de echipa,numai asa vom reusi sa ne realizam obiectivele,avand capacitatea si discernamantul,numai asa vom ramane o echipa competitiva .”

Foto: Facebook Laura Moagher