Proiectul privind transmiterea dreptului de folosință a mărcii Petrolul Ploiești către Secția de Baschet a Club Sportiv Municipal a fost prorogat

402

În ultima ședință a consiliului local Ploiești, din 13 septembrie, primarul Andrei Volosevici a pus pe ultima suta de metri un proiect suplimentar pe ordinea de zi privind transmiterea, cu titlu gratuit, a dreptului de folosință a mărcii Petrolul Ploiești către, ATENȚIE, Secția de Baschet a Clubului Sportiv Municipal. Acest subiect a născut discuții aprinse în Consiliul Local, mai ales că în următoarea ședință a consiliului local se introduce un proiect privind separarea mărcilor.

Subiectul privind mărcile Petrolul se află de câteva luni pe ordinea de zi, de fiecare dată încingând spiritele, dar fără o finalitate.

La finele lunii septembrie, pe ordinea de zi a Consiliului Local Ploiești se vor afla două proiecte pe tema mărcilor Petrolul.

Unul dintre proiecte ar urma să vizeze scoaterea la licitație, de către Primăria Ploiești, a unei singure mărci, iar cel de-al doilea ar viza transmiterea dreptului de folosință gratuită a mărcii Petrolul Ploiești de către Secția de Baschet a Club Sportiv Municipal Ploiești.