Programul complet al festivalului Sinaia Forever 2021 – ediție limitată și care sunt restricțiile de circulație în oraș

1021

Evenimentele programate pentru ediția din 2021 a SINAIA FOREVER, care va avea loc în perioada 1-3 octombrie, se vor derula în mai multe locații din stațiune, organizatorii optând inclusiv pentru amplasarea a șase scene, în locul uneia singure, în încercarea de a crea toate condițiile pentru respectarea distanțării sociale.

„De ce ediție limitată? Deși este făcută la o scară mai mică, este o ediție valoroasă și la fel de fastuoasă ca cele din anii trecuți. De ce este valoroasă? Pentru că este primul eveniment de mare anvergură care se desfașoară în Sinaia în ultimii 2 ani, adresat tuturor categoriilor de vârstă. Tinând cont de condițiile actuale vom respecta cu strictețe regulile de distanțare și protecție sanitară. De aceea vom avea 6 scene mai mici în loc de una mare. Concerte, teatru,dans, târguri și terase, dar și activitați pentru copii . Și daca nu știați încă, avem și acoperire wi-fi gratuit că să puteți împărtăși și trăi live cu cei dragi cele mai deosebite momente.” ne anunțăa reprezentanții primăriei

Cum circulăm în perioada Festivalului Sinaia Forever 

În perioada 29 sept. ora 08.00 – 03 oct. ora 23.00 traficul auto va fi restricționat în centrul orașului și str. O Goga integral  De miercuri 29 sept. traficul auto va fi restricționat pe B-dul. Carol I pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Gării și intersecția cu str. Aosta. Din data de 30 sept. restricțiile se vor aplica pe Carol I de la intersecția cu b-dul Republicii până la intersecția cu str. Gării.

Pentru perioada mai sus menționată se vor utiliza următoarele rute ocolitoare:
Pe sensul de mers București Brașov: Calea București – Calea Prahovei – Calea Brașovului,
sau
Calea București – b-dul Republicii – M. Kogalniceanu – Th. Aman – Cășeriei – Furnica – Mânăstirii – Eroilor – b-dul Carol I – b-dul Ferdinand;
Pe sensul de mers Brașov București: Calea Brașovului – Calea Prahovei – Calea București,
sau
B-dul Ferdinand – b-dul Carol I – str. Eroilor – Mânăstirii – Furnica – Cașeriei – Th. Aman – M. Kogalniceanu – b-dul Republicii – Calea București.

Accesul auto în cartiere și la unitățile de cazare, dar și tranzitarea centrului orașului se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât și la ieșirea din localitate. 

Programul complet: