Procesul lui Andrei Volosevici, amânat din nou!

1886

Andrei Volosevici, fostul primar al Municipiului Ploiești, care este urmărit penal pentru fapte de corupţie în legătură cu finanţarea echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, prejudiciul estimat din bugetul local de procurorii DNA fiind de 32.577.437 lei și concomitent, de obținerea de către S.C. FC PETROLUL SA Ploiești a unui folos necuvenit de aceeași valoare, a avut un nou termen de judecată pe 01 octombrie.

Procesul, prezidat de judecătorul Tudoran Mihai Viorel, deși a început acum mai bine de 3 ani, încă este departe de final ținând cont de tergiversarile repetate, precum a fost cazul si la ultimul termen, motivele invocate fiind lipsa unui răspuns la o adresă de la Serviciul Român de Informații si lipsa apărătorilor celor 2 inculpați, Andrei Volosevici si Simona Albu.

La prima vedere, acesta, pare a fi departe de final, ținând cont că se judeca la Curtea de Apel Ploiești pe fond, fără nici o sentința deocamdată.

Din punct de vedere profesional, în acest moment, atât Simona Albu, cât si Andrei Volosevici, lucrează la Conpet.

Pe plan politic, reamintim ca Andrei Volosevici si-a anuntat intenția de a candida din nou pentru postul de primar al Municipiului Ploiești, fiind cotat cu șanse foarte mari de a câștiga din nou alegerile. Acesta a fost membru PNL, PMP, ALDE și în curând posibil PSD.

Următorul termen în dosar este programat pe 24 octombrie.

Sursă foto : pagina personală de facebook Andrei Volosevici