PRO România s-a întâlnit cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Mike Pence

693

PRO România, partidul lui Victor Ponta, câștigă din ce în ce mai mulți susținători ( vezi aici ultimul sondaj făcut Sondaj intenție de vot alegerile europarlamentare ), cu ajutorul echipei de oameni valoroși de care s-a înconjurat, printre care enumerăm europarlamentarii Corina Crețu și Laurențiu Rebega, acesta din urmă aflându-se în SUA într-un turneu de promovare al partidului, discutând inclusiv cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Mike Pence.

„Am avut șansa să-l ascult astăzi pe vicepreședintele SUA Mike Pence vorbind despre politica Statelor Unite în fața a 5.000 de republicani.

Vicepreședintele Mike Pence a prezentat în discursul său cum a reușit președintele Trump în doi ani de mandat să schimbe fața Americii prin măsuri de încurajare a economiei și prin descătușarea energiilor americane.

El a apărat valorile conservatoare și a luat atitudine în apărarea libertății religioase despre care a spus că este atacată în prezent.

La finalul discursului am avut ocazia să schimb câteva vorbe cu vicepreședintele SUA.

Discursul lui Mike Pence a fost primit cu mare entuziasm de republicanii prezenți la CPAC și este un model de comunicare cu publicul. Eu am avut șansa să fiu prezent în campania electorală electorală a lui Donald Trump în 2016 și să vizitez și sediul său de campanie, celebrul Trump Tower, am văzut pe străzile din SUA atmosfera de atunci și pot spune că entuziasmul de acum doi ani nu a scăzut, ci dimpotrivă. ” a declarat Laurențiu Rebega, PRO România