PRO România Prahova: Ioniță Radu, candidatul pentru primăria comunei Măgurele

2167

Echipa PRO România Prahova a început să prezinte candidații care vor intra în lupta electorală de la localele din acest an pentru primăriile din județ. Ioniță Radu este candidatul propus de organizația județeană pentru primăria comunei Măgurele.

„Mă numesc Ioniță Radu și sunt colonel în rezervă, de profesie inginer, căsătorit. Am fost comandantul unității militare de la Măgurele și am decis să candidez pentru funcția de primar al acestei comune, încercând să îmi pun toată expertiza managerială și puterea de muncă în folosul comunitatii care m-a „adoptat” cu aproape 40 de ani în urmă.

Candidez din partea partidului PRO România convins de acest proiect politic, ce pune pe primul plan intersul cetățeniilor și valorile nationale.

Din punctul meu de vedere, un primar trebuie să fie în serviciul cetățeanului 24 de ore pe zi. Viziunea mea pentru comuna Măgurele implică înființarea a înca două dispensare umane în satele Iazu și Coada Malului, distanțele până la actualul dispensar fiind destul de mari pentru locuitori, atragerea de fonduri europene fiind un deziderat pe care mi-l asum pentru dezvoltarea comunei și atragerea de noi investitori care să genereze locuri de muncă, înfrățirea cu alte localitati din Europa în scopul dezvoltării unor parteneriate benefice, înființarea unei instituții de tip „after school”, și nu în ultimul rând lansarea unui program <<o bicicletă pentru fiecare>>.

Îi asigur pe concetățenii mei că, cinstea, corectitudinea, legalitatea și grija față de oameni sunt lucrurile de la care atât eu, cât și echipa mea nu vom capitula în nici o circumstanță!” a declarat Radu Ioniță