PRO România Prahova: Corbu Constantin Ciprian, candidatul pentru primăria comunei Cocorăștii Mislii

1708

Echipa PRO România Prahova a început să prezinte candidații care vor intra în lupta electorală de la localele din acest an pentru primăriile din județ. Reprezentanții PRO România Prahova îl prezintă pe tânărul Corbu Constantin Ciprian, candidatul pentru primăria comunei Cocorăștii Mislii.

„Mă numesc Ciprian Constantin Corbu, sunt din Cocorăștii Mislii, județul Prahova și am 34 de ani. Sunt tată a două fetițe minunate și soțul unei doamne deosebite. În urmă cu aproximativ un an, am decis să mă alătur proiectului PRO ROMANIA, deoarece sunt un grup de oameni tineri, profesioniști și dornici să schimbe lucrurile în bine. Acest grup m-a făcut să înțeleg că fiecare dintre noi poate ajuta la creșterea și dezvoltarea comunității noastre! Din dorința de a ajuta și a aduce un plus de valoare, am decis să candidez la funcția de primar al localități.

Îmi propun ca fiecare proiect început să fie și dus la bun sfârșit, îmbunătățind viața cetățenilor noștri. De asemenea, vreau să începem identificarea terenurilor comunale, pentru a venii în sprijinul tinerilor ce vor să-și construiască o locuință și pentru a putea atrage acasă tinerii plecați peste hotare. Fiind un grup tânăr implicat în proiectul PRO România Cocorăștii Mislii, vrem să venim cât mai aproape și de oamenii vârstnici, formând grupuri de voluntari pentru ajutorarea acestora.” a declarat Corbu Ciprian