Pro România Prahova a dat startul strângerii de semnături pentru europarlamentare

406

Organizația Pro România Prahova a dat astăzi startul oficial al strângerii de semnături pentru depunerea candidaturilor la alegerile europarlamentare.

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, coordonatorul organizației Pro România Prahova și vicepreședinte al partidului, a avut astăzi la Ploiești o ședință de lucru cu peste 100 de membri ai filialei pentru a stabili felul în care se va desfășura campania de strângere de semnături în județ.

”Mă bucur să văd că deja s-au strâns destul de multe semnături și înainte de a anunța lansarea oficială a acestei campanii pe județ și de asemenea vă informez că, până în acest moment, organizația Pro România Prahova a înființat filiale locale într-un număr de 72 de localități, ceea ce este o dovadă a entuziasmului cu care prahovenii se alătură Pro România pentru că au găsit aici profesionalism, seriozitate, transparență și recunoașterea valorilor”, a declarat Laurențiu Rebega în timpul ședinței de lucru de astăzi.

Rebega le-a reamintit reprezentanților Pro România Prahova că targetul pentru alegerile europarlamentare este de 10 la sută și că acest lucru trebuie să se reflecte și în numărul de semnături de susținere a candidaturilor pe care organizația îl va strânge.

Europarlamentarul Laurențiu Rebega va fi de altfel pe un loc eligibil pe lista de candidați Pro România la alegerile europarlamentare, listă care va fi deschisă de președintele partidului Victor Ponta și de Comisarul European Corina Crețu.