PRO România : Organizația Prahova este împiedicată prin orice mijloace să se facă auzită în Municipiul Ploiești!

730

Într-o postare pe pagina de socializare a partidului PRO România, organizația Prahova susține că este împiedicată să se facă auzită în Municipiul Ploiești, după ce le sunt sistematic refuzate solicitările lor de strângere de semnături și comunicarea directă cu ploieștenii!

Se pare ca aceste tentative sunt din ce în ce mai frecvente asupra partidului lui Victor Ponta, PRO România, care câștigă simpatizanți pe zi ce trece, depășind deja în sondaje partide cu ștate mai vechi, precum ALDE, fiind considerați partidul cu cea mai rapidă ascensiune politică și o amenințare politica prin potențialul echipei lui Victor Ponta, respectiv Laurențiu Rebega în Prahova asupra tuturor partidelor.

Probabil ca tocmai din aceste considerente, nu se dorește la Ploiești asigurarea libertății de susținere a oricui.

O sa urmărim îndeaproape acest subiect și cum se aplică legea în Ploiești.

„Organizația noastră, PRO România Prahova, se pare că este împiedicată să se facă auzită în Ploiești!

Din dorința noastră de a fi mai aproape de ploieșteni, respectiv prahoveni și de a le comunica toate planurile noastre politice pentru un viitor mai bun în urbea noastră, am făcut o solicitare către Primăria Ploiești de amplasare a unui număr de 5 corturi, în diferite zone ale orașului.

Răspunsul primit a fost unul de natură să tergiverseze amplasarea corturilor, prin niște solicitări demne de o adevărată construcție pe domeniul public, nu niște corturi cu caracter temporar.

Prin urmare, ne întrebam dacă nu cumva acest răspuns este unul menit să împiedice orice acțiune a partidului nostru pe teritoriului Municipiului Ploiești și sa ajute alte partide care, cel mai probabil, în mod suprinzator vor primii acceptul pentru amplasarea de corturi în viitorul apropiat.

Rămâne sa vedem dacă legea se aplica la Ploiești pentru toată lumea sau nu. ” – PRO România Organizația Prahova