PRO România a ajuns la Washington! Europarlamentarul Laurențiu Rebega participă în SUA la un eveniment unde vorbește Donald Trump

469

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România și membru în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, se află în vizită în Statele Unite pentru a participa la Conservative Political Action Conference (CPAC), reuniunea conservatorilor republicani la care participă și președintele Donald Trump.

” În cadrul vizitei pe care o efectuez în Washington DC, am avut discuții extrem de interesante și aplicate în birourile Departamentului de Stat din SUA despre situația din Europa, cu accentul pe România, Moldova, Ucraina și Balcani.

Din partea Departamentului de Stat au participat Brian R. Roraff, Director adjunct al Biroului pentru Afaceri Est-Europene, Tarek M. Fahmi, Director adjunct al Biroului pentru Politica și Implementarea Sancțiunilor, Paul E. Pfeuffer, Senior Advisor în cadrul Biroului pentru Afaceri din Sud-Estul Europei și Benjamin I. Lazarus, de la Direcția Ucraina din cadrul Biroului pentru Afaceri Est-Europene.

Sunt onorat să servesc România și să reprezint partidul nostru Pro România la acest nivel și să vorbesc despre interesele țării mele în discuțiile cu oficialii SUA din Departamentul de Stat.

Astăzi și în următoarele zile sunt la CPAC (Conservative Political Action Conference) unde este așteptat și președintele SUA Donald Trump.” a declarat Laurențiu Rebega.