Primele 5 nume pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare 2019

1135

Radu Tudor a prezentat, în această seară, în timpul emisiunii „Punctul de Întâlnire” de la Antena 3, primele cinci nume vehiculate pe lista PSD, la alegerile europarlamentare din acest an.

Radu Tudor a prezentat o posibilă listă a PSD pentru alegerile europarlamentare, din surse proprii, după cum afirmă chiar prezentatorul tv.

„E din ce în ce mai greu cu această comunicare minimală. Din surse politice, vă prezint posibila listă PSD pentru europarlamentare. Nu am să dau decât cinci nume pe care le aud din diverse surse de la vârful partidului. Nu fac acest lucru ca să stârnesc cine ştie ce competiție sau mânia şefilor PSD asupra numelor pe care le vehiculez în seara asta. Fac acest lucru pentru o dezbatere cât mai sănătoasă în societate. Nu am pretenţia că figurile pe care le vedeţi reprezintă o listă definitivă sau adevărul absolut. Pur şi simplu la aceste nume am ajuns, consultându-mă cu diverşi lideri ai PSD (…) Dacă lista deranjează pe cineva, dacă alte persoane din PSD sau alte instituţii au altă opinie despre lista asta, îi rog să îşi facă cunoscut punctul de vedere. Dacă doresc să mă contacteze, să îmi spună, să mă contrazică sau să mă confirme”, a declarat Radu Tudor.