EXCLUSIV. Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, se recăsătorește! Acesta s-a logodit cu consiliera lui personală, în vârstă de 24 de ani! VIDEO

8559

Vesti mari din administrația publică locală! Primarul Municipiului Ploiești, devenit cavaler după ce a divorțat de soția sa – Dana ( 18 ani de căsătorie), imediat după alegerile locale din 2020, și-a găsit din nou fericirea!

Sâmbătă, 26 martie, a avut loc ceremonia religioasă a logodnei la biserică, urmată de o petrecere pe cinste ( sărbătorind atât ziua lui de naștere, cât și logodna) până dimineața a primarului Andrei Volosevici, în vârstă de 46 de ani, cu tânăra Andrada Necșulescu, angajată ca și consiliera lui personală la primărie, în vârstă de 24 de ani. Aceștia se pare că s-au cunoscut pe timpul când atât Andrei Volosevici, cât și viitoare lui soție lucrau la Conpet.

Nași vor fi Simona Albu, administratorul public al Municipiului Ploiești și soțul acesteia, Cătălin Albu, director general al Poliției locale Ploiești.

Redacția noastră îi dorește noului cuplu multă fericire!

Mai jos regăsiți un video de la petrecere, cu formația Taraful de la Vărbilău, ce a cântat sâmbătă seara la logodnă primarului Andrei Volosevici, la un restaurant elegant cu piscină din zona estică a orașului.

Foto: Facebook Andrei Volosevici/Andrada Necșulescu