Primarul orașului Comarnic, Sorin Popa, a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

685

Primarul locallității Comarnic, Sorin Popa, a anunțat că a fost infectat cu noul coronavirus. Primarul are simptome ușoare, dar se află internat în spital. 

Sorin Popa spune că a respectat toate regulile și totuși s-a infectat. A avut simptomele unei răceli în ultimele zile și a făcut testul.

“Pentru că e un subiect care ne privește pe noi, ca și comunitate, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv în urma testului pentru Covid-19. În prezent sunt internat la un spital de specialitate, cu o stare generală bună și fără complicații.

Zilele trecute, până la testul pentru Covid-19, am prezentat simptomele unei răceli și pentru a nu exista nicio suspiciune și nici riscul de a-i pune în pericol pe ceilalți, am efectuat testul pentru Covid-19.

Acum, starea mea de sănătate este bună, dar fac apel la responsabilitate către toți cetățenii din Comarnic.

În toata această perioadă de pandemie, în care am fost implicat în toate activitățile Primăriei, m-am protejat și am purtat mască, am respectat regulile de igienă și cu toate astea m-am infectat cu acest virus. Sunt om între oameni și probabil că o secundă de neatenție a fost suficientă! Vă spun sincer că nu cunosc cum m-am infectat.

Vă recomand tuturor să respectați regulile și să implementați recomandările specialiștilor. Pericolul nu a trecut și doar respectarea acestora ne poate ajuta să reducem impactul și răspândirea”, a scris primarul pe Facebook.