Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, iese la atac după ședința de consiliu local: ” După cum era de așteptat, PSD-ALDE se țin încă strâns de mână și fac acest lucru în dezavantajul ploieștenilor. „

622

Primarul Municipiului Ploiești, Adrian Dobre, a ieșit la atac după ședința de consiliu local, ședință cu puncte importante pe ordinea de zi, precum regulamentul pentru parcări, rectificări bugetare, regulamentul pentru organizarea de evenimente, aprobare proiecte finanțate prin fonduri europene etc.

El transmitea înainte de începerea ședinței : „Şedinţa de astăzi ne va arăta dacă într-adevăr coaliția dintre PSD – ALDE s-a rupt definitiv sau avem un divorţ doar de ochii lumii.
Există o întrebare firească: dacă Tăriceanu şi Dăncilă spun ca s-au separat, oare Leocadia Gavrilescu şi Bogdan Toader mai rămân împreună? Sau dacă George Pană continuă relația cu Cristian Ganea și George Botez? Dacă răspunsul este „DA” şi vom vedea asta prin votul din şedinţa de Consiliu Local, atunci vor trebui să răspundă împreună pentru răul pe care l-au făcut ploieştenilor. 
Dacă cei de la ALDE mai rămân alături de PSD înseamnă că au ales să blocheze dezvoltarea Ploieștiului. „

Iar la finalul ședinței, dezamăgit de modul în care acesta a decurs, a completat :

„După cum era de așteptat, PSD-ALDE se țin încă strâns de mână și fac acest lucru în dezavantajul ploieștenilor.

În ședința de astăzi, condusă de viceprimarul ALDE, George Pană, coaliția a refuzat să aloce bani salubrității municipiului și a refuzat să aprobe regulamentul pentru parcări.

Așadar, puteți vedea modalitatea în care majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Local “se joacă” cu bugetul primăriei, în condițiile în care cu câteva zile în urmă am stabilit împreună altceva.

Sănătatea noastră, a ploieștenilor, nu este o prioritate pentru aceștia din moment ce nu au alocat banii necesari pentru salubritate, dezinsecție, dezinfecție și deratizare, ridicarea cadavrelor animale de pe domeniul public și iluminat public.

Coaliția rușinii PSD-ALDE s-a întărit și mai mult după “divorțul” anunțat cu mare tam tam.” a conchis Adrian Dobre.