Primarul Municipiul Ploiești, Andrei Volosevici, părăsește PNL-ul și trece oficial la PSD!

1013

Primarul Andrei Volosevici, ales pe listele PNL a confirmat astăzi zvonurile care circulă de ceva timp în politica ploieșteană! Acesta a oficiat astăzi „mariajul” cu PSD, fiind cel mai probabil în 2024 candidatul la Primăria Municipiului Ploiești! Andrei Volosevici a fost văzut în compania preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, şi a prefectului Virgiliu Nanu, subprefectului, Emil Drăgănescu în centrul Ploiești-ului, mergând împreună la o ședință de partid informală la Hotel Central.

Volosevici dovedește astfel că certurile constante pe care le-a generat în ultimele luni cu consilierii locali PNL au fost doar bătălii politice, ploieștenii fiind ca de obicei, singurii care au pierdut! Prin „transferul” lui la PSD, Volosevici a arătat că nu dă doi bani pe cei care l-au votat, pe cei care acum doi ani au creditat PSD-ul cu doar doi consilieri locali la Ploiești, respectiv pe pe locuitorii orașului. A jucat la 2 capete, fără să îi pese de dorințele celor care l-au votat și a trecut fără să ezite unde a considerat că mai are o speranță la încă un mandat… A pus pe butuci un oraș, și-a bătut joc și a distrus speranțele a zeci de mii de oameni, doar ca să ajungă azi, aici.

Reamintim că Andrei Volosevici a fost suspendat, în decembrie, pentru 6 luni din PNL tocmai pentru refuzul de a colabora cu consilierii și echipa PNL pentru rezolvarea problemelor grave ale orașului precum: termia, accesarea fondurilor europene, crearea și depunerea de proiecte pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru oraș.

Primarul Andrei Volosevici rămâne fără prea multe partide de bifat după ce în trecut a bifat PDL, ALDE, PNL, iar acum ajunge la PSD.