Primarul din Mizil pleacă din PNL și candidează din partea PSD pentru un nou mandat

322

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a anunțat în cadrul conferinței de presă susținută astăzi că primarul din Mizil, Silviu Negraru, va candida din partea PSD pentru un nou mandat, părăsind PNL.

Silviu Negraru a fost ales primar la Mizil, în 2016, pe listele PNL.


“Astazi a fost anuntata oficial candidatura mea la functia de Primar al Orasului Mizil din partea PSD.
Fata de cetatenii orasului, ma simt obligat sa lamuresc aspectele trecerii mele la PSD, partidul care m-a propus pentru un nou mandat. Nu a fost o alegere usoara si, personal, nu consider ca ,,am trecut dintr-o barca in cealalta,,! Va spun clar ca nu am fost nici macar simpatizant PSD!
Dar, ca si primar al orasului nostru, a trebuit sa las deoparte convingerile politice si sa fac orice mi-a stat in putinta sa onorez cat mai multe promisiuni din campania electorala din 2016. Nu voi fi niciodata adeptul vorbelor in vant!

Imi iubesc localitatea, iar acesti 4 ani au insemnat o mare provocare pentru mine. Stiu ce am facut, stiu ce trebuie sa fac in continuare, stiu de asemenea ca se putea face mai mult. Acesta este unul dintre motivele trecerii mele la PSD.
Oamenii au asteptari mari, riscul dezamagirii este la fel de mare, orasul nostru are in continuare multe probleme nerezolvate. Indiferent de cele aparute in spatiul public, NU se pot face lucruri peste noapte!
Am spus-o inca din 2016 ca avem nevoie de timp si multa munca. Lucrurile se misca si sper ca am luat cea mai buna decizie sa fiu alaturi de cei care ma vor ajuta sa rezolv cat mai multe din problemele noastre. Am cantarit mult si am luat decizia despre care spuneam ca nu a fost una usoara.

In continuare, am nevoie de dumneavoastra, am nevoie sa aveti incredere in mine si va cer sprijinul sa putem duce mai departe proiectele incepute.
Nu voi uita niciodata, indiferent de situatie, sa raman acelasi om, unul dintre mizileni!!!
Comentarii pro si contra vor exista! Imi cer scuze anticipat, dar nu voi interveni in niciun fel. Vreau sa las la latitudinea fiecarui cetatean din Mizil sa judece lucrurile asa cum doreste.
As vrea sa tineti cont de un lucru: Sa nu va indoiti niciodata de loialitatea si de buna mea credinta, fata de dumneavoastra! ” a transmis Silviu Negraru